Beoordelingen van Shoarma City Groningen

Recente recensies

5.0
Michel Dijkstra
7 juli 2024

Eten was tiptop in orde! Vriendelijke bezorger en nog eerder bezorgd dan was aangegeven. Wel mn gratis blikje Coca Cola misgelopen maar had geen zin om daar over te gaan bellen. Gebeurd wel vaker en als je wel belt dan bezorgen ze alsnog het blikje. Ik heb er maar een blik Monster bij open getrokken.

JW
5 juli 2024

Lekker gekruid vlees en goede patat. Prima eten! Het drinken zat eerst niet bij de bestelling. Maar als nog heel snel gebracht door de bezorger en ook nog een drankje extra voor het ongemak. Prima service!

Rolf
28 juni 2024
Paul
27 juni 2024

Weer super lekker qua smaak en hoeveelheid, de beste van Groningen

J.
24 juni 2024

Bij Mo altijd goed.

Paul
21 juni 2024

Adana schotel besteld met frietjes: echt super lekker, knapperige friet, alles erg smaakvol, altijd een aanrader

Martin
16 juni 2024

Altijd goed warm, optijd bezorgd, goede porties en overheerlijk! Ik ben hier nog nooit teleurgesteld. Misschien wel de beste shoarma zaak in Groningen. Twijfel dus niet en bestel hier gewoon.

Paul
13 juni 2024

Super lekker! Grote portie, warm bezorgd,heerlijk gekruid vlees voor een goede prijs

DN
9 juni 2024
Bram
9 juni 2024

Ik had online besteld,en was benieuwd hoe het eten was.heb het eten zelf opgehaald. Alles was netjes verpakt in bakjes en het eten was goed,ik ga hier vaker eten 🥘 bestellen aanrader shoarmacity👌👍🏽

Paul
8 juni 2024

Weer eens wat anders geprobeerd, echt super lekker,ambachtelijk gerecht, heerlijk! Shoarma city is een aanrader

Annemarieke
6 juni 2024

Voor de tweede keer nu extra bestelde knoflooksaus niet gekregen. Verder prima.

AM
24 mei 2024

Bezorging stipt op de afgesproken tijd, lamachun was weer smakelijk, goed begin van het weekend, dank.

Roggen
15 mei 2024

Lamachun was droog ondanks het gebruik van meerdere sausen, oude gebakken aardappelen opnieuw gebakken ( want ze waren keihard, vettig en heel erg donker ), en de uien saus zat geen smaak aan, de prijs is redelijk ( alhoewel voor wat je krijgt aan de prijzige kant ), heb zeker betere lamachun uit de stad gehad. Sorry, maar voor mij was dit de eerste en laatste keer dat ik hier heb besteld.

wietske
14 mei 2024

Heerlijk, zoals altijd en een aardige bezorger, vind ik ook altijd fijn. Bedankt!

Hans
13 mei 2024

Was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JR
10 mei 2024
Henry
5 mei 2024

Vanwege het ontbreken van een 2e pita broodje welke wel in het bestelmenu staat aangegeven bij bestelling van een shoarma schotel speciaal als extra tov een standaard shoarma schotel welke standaard 1 pita broodje bevat, en geen naar tevredenheid afgehandelde telefonische klacht daarover (geen compensatie aangeboden en ontkenning dat ik hierover gelijk had) geeft ik slechts 2 sterren alhoewel de kwaliteit van het geleverde eten prima is te noemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
2 mei 2024

Super lekkere kapsolon shoarma…beter vind je niet in groningen

wietske
29 april 2024

Echt heel lekker. Bedankt.

P
24 april 2024
Faris
20 april 2024

Altijd goeie kapsalon

Marcel
20 april 2024

Wrap, kebab en shoharma zoals gewoonlijk zeer goed...echter bezorging was bijna een kwartier te laat. Ik had de bestelling 4 uur van te voren gedaan...dus logistiek gezien is dat een aandacht punt. Daarom 4 sterren ipv 5

Paul
18 april 2024

Heerlijk zoals altijd,aanrader

Jeffrey
16 april 2024
Wouter
28 maart 2024

Al jaren de beste plek voor kapsalon en burgers

Rukiye
27 maart 2024

Heerlijk eten, snelle levering. Bestel vaker bij shoarma city!

Geerts
27 maart 2024
Rolf
24 maart 2024
Areli C.
23 maart 2024

Lekker, snel, and goedkoop

Ad
19 maart 2024

Het was weer lekker. Extra leuk was dat we na een (goed opgelost) misverstand een lekkere baklava kregen als goedmakertje! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AM
18 maart 2024

Gloeiend heet bij bezorging, vers, lekker, weer dik in orde, dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
17 maart 2024

👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
10 maart 2024
Marcel
7 maart 2024

30 min eerder bezorgd dan aangegeven. Shoharma en wrap perfect. Temperatuur goed, hoeveelheid goed, smaak goed. Aanrader.

Richard Brilstra
1 maart 2024

Altijd heerlijke shoarma nog nooit teleurgesteld top kwaliteit

Hacen
20 februari 2024

Heerlijk eten, goede porties met lekkere vlees en verse salade

Anoniem
19 februari 2024

Broodje was niet echt broodje maat een pita. Verwacht voor de prijs toch wel een echt dik broodje ipv een pita

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wietske
19 februari 2024

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
14 februari 2024

De smaak is super, maar helaas was de lahmacun al bijna koud. Jammer, daardoor ga je hem sneller opeten dan je wil :)

Karim
10 februari 2024

Warm, snel en lekker. Goeie portie ook.

AM
9 februari 2024

Goed begin van de vrijdagavond; lamachun kebab met kaas keurig thuisbezorgd met een gratis drankje. Wat wenst een mens zich nog meer voor een fijne weekendstart :-)

Jeffrey
5 februari 2024
Edo
5 februari 2024
Paul
1 februari 2024

Grote portie shoarma kapsalon, heerlijk zoals altijd

Ad Offers
31 januari 2024

Knoflooksaus besteld, mayonaise gekregen. Die hadden we zelf ook wel in huis..

Jeroen
30 januari 2024

Binnen een uur vriendelijk bezorgd. Kapsalon was lekker en alles zat netjes verpakt. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W
27 januari 2024

Zoals altijd hadden we weer niets te klagen! Menu gyros is echt een aanrader, lekker verse salade erbij. En de mild pittige uiensaus moet je echt eens proberen, zo lekker! Tot de volgende keer maar weer.

Rolf
26 januari 2024
AM
26 januari 2024

Lekker eten, vlotte & vriendelijke bezorging

Alex
25 januari 2024

Top

J
24 januari 2024

Altyd gioed en lekker

Jeffrey
22 januari 2024
Hand
15 januari 2024

Het was weer erg lekker, volgens afspraak op tijd bezorgd.

Hans
31 december 2023

Snelle bezorging en lekker eten.

Johan
27 december 2023

Zolang Shoarma City al in Helpman zit, bestel ik er regelmatig. Het is altijd lekkere shoarma, voor mij de lekkerste die ik ken. De bezorging is altijd goed. Vandaag voor mijn dochter een Cheeseburger erbij en zij was meer dan happy! De lekkerste Cheeseburger zei ze en ze kan het weten! Gewoon top shoarmazaak met alleraardigste mensen!

Aladin
24 december 2023
Paul
23 december 2023

Kapsalon shoarma, super lekker, mooie portie,echt een aanrader

Jeffrey
10 december 2023
Wouter
7 december 2023

Zoals altijd weer dikke prima, dankjewel weer!! En als je er een keer afhaalt: leuk om te zien hoe de eigenaar met zoveel passie je eten vers bereidt! Dan smaakt het zelfs nog beter.

P
26 november 2023

Zoals altyd top 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
25 november 2023

Super lekker en hele aardige mensen!

Ohh
19 november 2023

Het eten was erg lekker gemaakt dit keer, en bedankt!!

wietske
18 november 2023

De smaak was echt heel goed, alleen was het koud/lauw. De worst op het pitabroodje was duidelijk weer dikker gesneden. Heel fijn. Gratis coca cola is helaas pepsi.

helper61groen@gmail.com
17 november 2023

Waarom niet open op dinsdag en woensdag groeten Piet Co

Marcel
15 november 2023

Goede wrap met kip, geweldige kalfs/ lam shoharma en lekkere kip doner en goed op tijd

J.A. Bolt
12 november 2023

Goed op smaak, vlot bezorgd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
10 november 2023

De lekkerste kapsalon shoarma, echt een aanrader

Heleen
23 oktober 2023

Heerlijk gegeten en de bezorging was ook keurig op tijd en zeer vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minck
2 oktober 2023

Bestellen de kapsalon altijd hier. En altijd goed!

Corry
1 oktober 2023

Eerste ervaring met Shoarma City. Zeker voor herhaling vatbaar. Superlekker, makkelijke en overzichtelijke site om te bestellen en klaar op het opgegeven tijdstip! Top.

Jeffrey
18 september 2023
wietske
18 september 2023

Broodje susuk was een teleurstelling. De plakjes zo dun en weinig en eerlijk gezegd proefde ik vooral sla. Weinig ei en geen tomaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ayhan
17 september 2023

lekker eten, teveel vet,geen bestek,geen sevetten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JAN
16 september 2023

Ben blij dat ze weer open zijn. Sterkte met de ellende in Marokko !

Anne
3 september 2023

De dönnerkebab van Shoarma city is gewoon lekker. Wil je een heerlijk dõnner bestel dan bij Shoarma city.

Paul
3 september 2023

Super lekker,aanrader!

Alex
30 augustus 2023
Jeffrey
27 augustus 2023
Ohh
25 augustus 2023

Alles was weer perfect.

Wietske
25 augustus 2023

Heerlijk zoals altijd.

Jeffrey
17 juli 2023
Yazan
16 juli 2023
wietske
14 juli 2023

Heerlijk! Je krijgt ook echt veel kip bij je broodje. Bezorging vind ik altijd goed en deze bezorger had toch echt zo'n vrolijke energie, werd er blij van. Verdient een compliment!

Paul
13 juli 2023

Het was weer super lekker, grote portie ook.top

Jeffrey
9 juli 2023
wietske
8 juli 2023

Heerlijk, alleen miste ei op het broodje gezond en een beetje minder worst dan normaal.

N
8 juli 2023
B bruins
6 juli 2023

Lekker, niks mis mee.

Visscher
2 juli 2023

Ruim een uur voor opening besteld. Helaas drie kwartier na de beloofde bezorgtijd bezorgd. De wraps, kebab en shoharma waren goed.

Car
1 juli 2023

Bestelling was vrij snel, eten was lauw...

Van Vliet
1 juli 2023
Kerim Bülbül
30 juni 2023

heerlijke kapsalon en vriendelijke bezorger met een glimlach

Jeannette
25 juni 2023

De lekkerste kapsalon...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
25 juni 2023
J
24 juni 2023

Eten goed, maar echt veel te weinig saus.

Marcel
17 juni 2023

Wederom zeeer lekker en snel gebracht

Paul
9 juni 2023

Heerlijk en lekker veel, aanrader!

Marcel
3 juni 2023

Al meer dan 25 jaar een begrip in Groningen. Fantastisch verse producten. Alles is gewoon goed.

Marcel Visscher
1 juni 2023

2 x kip wrap besteld. Drie kwartier eerder bezorgd dan aangegeven (Waar ik blij mee was want het was laat en we hadden trek) En zeer verse groente en malse kip in de kip wraps. Echt zeer goed.